Panasonic

Wij vinden dat behoeftes niet hoeven aangepast te worden aan de mogelijkheden van een telecommunicatiesysteem maar dat het systeem zich aan uw behoeftes hoort aan te passen. Immers moet een systeem jaren meegaan en alle ondersteuning bieden. Wanneer je kiest voor de telecommunicatietechniek van Panasonic, profiteer je van de ervaring van één van 's werelds grootste elektronicaconcerns.

Het goed functioneren en werken van de communicatieoplossingen is essentieel voor moderne bedrijven en instellingen. Panasonic garandeert dan ook de hoogste mate van bedrijfszekerheid van de geleverde apparaten en systemen.

Met de telecommunicatiesystemen van Panasonic ben je voorbereid op de uitdagingen van het heden en de toekomst. 

Unified Communications Unified Communications kan worden gedefinieerd als “Geïntegreerde communicatie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen”. Unified Communication is niet een enkel product, maar een oplossing die bestaat uit verschillende componenten en elementen, waaronder: berichten (e-mail, instant messaging, spraak, video), telefoongesprekken, vergaderingen, uitgebreide beschikbaarheidsinformatie (online en telefonie), apparaatbewustzijn en -status, en informatie delen, dit allemaal samengevoegd met een gezamenlijke gebruikersinterface.

Voor wie is Unified Communications bedoeld? In de huidige snelle zakenwereld moeten bedrijven flexibeler zijn en betere klantenservice bieden, dit snel en voordelig. Steeds meer bedrijven zeggen de traditionele bureauwerkomgeving vaarwel omdat werknemers steeds mobieler worden: ze werken onderweg, vanuit huis, pendelen tussen verschillende kantoren of zijn op reis in de hele wereld. In dergelijke dynamische werkomgevingen is het essentieel dat bedrijven intern of met klanten altijd en overal effectief kunnen communiceren.

Kan Unified Communications worden gebruikt voor kleine en middelgrote bedrijven? ASPIDER levert het antwoord met de geavanceerde netwerkcommunicatieplatformen en de UC Pro Unified Communication-productiviteitssoftware waarmee bedrijven enorm kunnen profiteren van de voordelen van Unified Communications.

Netwerkcommunicatieplatformen (KX-NSX) De Panasonic-netwerkcommunicatieplatformen zijn geavanceerde Communication Solutions waarmee bedrijven gebruik kunnen maken van Unified Communications door bedrijfscommunicatie te verbeteren en te stroomlijnen met productiviteitstoepassingen met uitgebreide beschikbaarheidsinformatie. Met de KX-NSX-platformen kun je effectiever communiceren met zowel medewerkers als klanten. Dankzij deze platformen hebben zij altijd toegang tot zeer diverse zakelijke communicatietoepassingen via een aantal slimme en intuïtieve bedrade en draadloze apparaten. Daarnaast kunnen mobiele gebruikers en externe medewerkers dankzij de integratie met mobiele telefoons verbonden blijven, ook als zij onderweg zijn.

UC Pro Unified Communication Het gloednieuwe Panasonic UC Pro-systeem voor Unified Communication is de ultieme communicatieoplossing. Ideaal voor alle sectoren waarin snelle en effectieve connectiviteit essentieel is, en een perfecte partner voor de innovatieve KX-NSX-serie. Het is ons meest veelzijdige en gebruikersvriendelijke systeem ooit. Dankzij de compatibiliteit met meerdere apparaten, de eenvoudig te gebruiken functionaliteit en de volledige mobiele mogelijkheden houd je de werkwereld onder handbereik, waar je ook bent. Panasonic UC Pro-systeem is ontworpen voor eenvoudige installatie, en kan worden geïmplementeerd zonder dat er een extra server nodig is. Hierdoor is dit de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte IT-kennis en medewerkers.