ASPIDER Care

Wanneer een organisatie geen permanente technische afdeling heeft of niet voldoende capaciteit heeft om alles op te vangen, zijn wij er ter ondersteuning. Onze experts zijn altijd bereikbaar voor beheer en ondersteuning op afstand, of als de situatie er om vraagt, bij de klant op locatie.

Met ASPIDER Care beschikt een bedrijf over fulltime ICT-beheer tegen een parttime tarief. Onze specialisten bezitten uitgebreide kennis en ervaring die nodig is om de telecommunicatie en IT-infrastructuur efficiënt te beheren en bewaken. De afspraken over beschikbaarheid, betrouwbaarheid, responsetijd en continuïteit van de ICT-omgeving worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA) zodat je precies weet waar je aan toe bent.

ASPIDER heeft een aantal serviceproducten ontwikkeld die een bedrijf in staat stellen de automatiseringsomgeving optimaal in te zetten voor de bedrijfsactiviteiten.

Waarom Care van ASPIDER?

Het beheer van ASPIDER Care is allesomvattend. Wij beheren de omgeving zoals je dat van ons mag verwachten. Daarnaast voeren wij ook regelmatig controles uit op tal van aspecten binnen de organisatie. Denk hierbij aan beveiliging en back-up etcetera. Uiteraard streven onze engineers continue naar verbetering van de organisatie door de laatste technische ontwikkelingen en de mogelijke voordelen ervan met de klant te bespreken.
ASPIDER Care