xDSL

Het gebruik van xDSL op de werkplek is tegenwoordig niet meer weg te denken. Communicatie via e-mail, informatie verzameling en VoIP, allen maken gebruik van een xDSL verbinding.

Onze xDSL verbindingen maken gebruik van de beste netwerken en hardware in Nederland. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten en producten. Wij hebben verschillende soorten verbindingen en snelheden, afhankelijk van de behoeften van de organisatie.

Verschillende verkeerssoorten vereisen in de meeste gevallen verschillend behandeld te worden. Tijdkritische verkeer zoals, IP-PIN en VoIP, dienen zonder enig merkbare vertraging uitgevoerd te worden, zonder dat daar hinder in ondervonden worden van ander verkeer.

Aan ander internetverkeer, zoals e-mail, worden er meestal minder strenge eisen gesteld. ASPIDER xDSL biedt de technische mogelijkheden om deze verkeerssoorten van elkaar te onderscheiden en om ze met verschillende prioriteiten af te handelen.

Omdat we verschillende xDSL verbindingen aanbieden, kun je het kritische en het minder kritische verkeer strikt gescheiden houden zodat ze geen hinder van elkaar ondervinden. Afhankelijk van de beschikbaarheid op de locatie kunnen wij de onderstaande diensten leveren:

Beschikbare technieken:

BVDSL en EE-WOK maakt gebruik van één of meerdere koperparen vanaf de wijkcentrale tot aan de kantoorlocatie. De uiteindelijke snelheid is afhankelijk van het aantal koperparen, de kwaliteit van het koper en de afstand tot de wijkcentrale. Ideaal te gebruiken wanneer op de kantoorlocatie geen glasvezel beschikbaar is.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.