Glasvezel

Uw verbinding met de toekomst
Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers word bandbreedte steeds belangrijker. ASPIDER Glasvezel is een breedbanddienst voor het aansluiten van locaties met grote breedbandbehoefte. ASPIDER Glasvezel kan in combinatie met andere aansluittechnologieën, zoals xDSL, afgenomen worden. Ook voor enkel tijdkritische verkeer, zoals VoIP en IP-PIN, is ASPIDER Glasvezel uiterst geschikt.

Het produkt
Wanneer je al een bestaande glasvezelverbinding hebt zal ASPIDER Glasvezel daarop afgeleverd worden, maar wij zijn ook in staat om  een nieuwe aansluiting te realiseren via een glasvezelleverancier als er nog geen aansluiting aanwezig is op locatie. In beide gevallen zal ASPIDER het aanspreekpunt worden. Wij maken gebruik van de glasvezelaansluitingen van onder andere de netwerkleveranciers  Eurofiber, KPN en Brightfiber,. Hierdoor kunnen we een uitgebreid landelijke dekking realiseren met een zo consistent mogelijk zakelijke kwaliteit.

Kwaliteit en veiligheid
Glasvezel is ontwikkeld om ranzendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreed zoals dit bij traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getranporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.