ICT

Tot voor kort waren de werelden van telefonie en automatisering gescheiden van elkaar, maar met de komst van het Internet Protocol (IP) raken deze werelden van informatie- en communicatietechnologie steeds verder met elkaar verweven. De positieve gevolgen hiervan zijn onder andere; toename van functionaliteit, verbeterde en snellere communicatiemogelijkheden en kostenbesparingen.

Een stabiele ICT-omgeving is van onschatbare waarde voor een bedrijf. In geval van tijdelijke of langdurige uitval kost het een bedrijf al gauw handen vol geld. Met professionele en preventieve ondersteuning van ASPIDER zorgt je ervoor dat de systemen optimaal functioneren.

Het risico dat er zonder adequaat ICT-beheer problemen ontstaan is groter dan je misschien denkt. Doordat organisaties tegenwoordig in grote mate afhankelijk zijn van ICT-processen, heeft het grote gevolgen als deze spaak lopen. ASPIDER ondersteunt daarom bij het professionele beheer en onderhoud van de telecommunicatie en automatisering. Actief en preventief, zodat de organisatie optimaal kan functioneren.