Hosted Telefonie

De nieuwste en meest uitgebreide telefooncentrale zonder daar zelf in te investeren. Deze wordt door ons constant beheerd en up-to-date gehouden in beveiligde datacenters. Als klant van ASPIDER  huur je een gedeelte van deze VoIP telefooncentrale en bepaal je zelf welke diensten je daarbij wilt afnemen. Je betaalt alleen wat je gebruikt.

Altijd de nieuwste centrale
ASPIDER VoIP is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. Je beschikt altijd automatisch over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste ASPIDER VoIP functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Flexibel en schaalbaar
ASPIDER VoIP groeit of krimpt mee met het bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de ASPIDER VoIP beheeromgeving. ASPIDER VoIP is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op ASPIDER VoIP zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern en/of extern nummer bereikbaar.

Minder vaste en variabele kosten
Om te beginnen levert ASPIDER VoIP al een flinke kostenbesparing op. Want ook met ASPIDER VoIP heef je nog maar één verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Omdat men geen gebruik meer maakt van de huidige telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Wat kost het en wat levert het op?
Het is mogelijk gebruik te maken ASPIDER VoIP voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat er op aangesloten wordt, het aantal telefoonnummers dat gebruikt gaat worden en de snelheid van de internetverbinding die nodig is. ASPIDER kan dit berekenen zodat je precies weet waar je aan toe bent. ASPIDER VoIP levert behalve een kostenbesparing dus ook tal van andere voordelen op zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit.


meer weten?