Spam Filter

Spamfilter van ASPIDER
Alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde en spam en virus vrije mailserver.

Veel bedrijven hebben erg veel aandacht voor het filteren van de binnenkomende mail, maar vergeten de gevaren van de uitgaande mail. Het zou heel vervelend zijn als er mailservers of computers zonder dat je er weet van hebt spam en/of malware aan het versturen zijn, met alle gevolgen van dien!

Met de spamfilter van ASPIDER reken je definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virus bevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard en software!

Onze servers wordt 24 uur per dag geüpdate met de laatste spam, trojan en virus informatie waardoor het mailverkeer 99% spam en virus vrij is. Ook heb je een compleet overzicht van alle ontvangen berichten.

Een bijkomend voordeel van onze anti-spam dienst is dat wanneer de e-mailserver van het bedrijf even niet bereikbaar is, inkomende e-mail op onze servers wordt opgeslagen ( max. 96 uur) totdat de e-mailserver weer in de lucht is.

Office365
De ASPIDER Spam Filter is ook geschikt en in te zetten voor Offie365. Hiermee beschermt u uw organisatie tegen de gevolgen van spam, virussen, malware en zelfs phishing.

De voordelen op een rij: