Internet

ASPIDER streeft bij voorkeur naar één overzichtelijke oplossing voor al de bedrijfscommunicatie. We brengen bedrijfstelefonie, datacommunicatie, e-mail en internet samen in één transparant netwerk. Dat maakt de netwerkoplossingen van ASPIDER onder meer geschikt voor het MKB, maar zeker ook voor ondernemingen met vestigingen op meerdere locaties, callcenters of bedrijven die gebruik maken van telewerken.

Veel organisaties hebben een overschot aan verbindingen (Analoge lijnen, ISDN lijnen, internetverbindingen en dataverbindingen). Het was altijd lastig om dit aan te passen. Met IP-technologie kunnen we telefonie, data en internet bundelen over een ADSL, VDSL, SDSL of glasvezelverbinding waardoor voldoende capaciteit beschikbaar is en dit eventueel op afstand kan worden aangepast.

Onafhankelijk

ASPIDER is een onafhankelijke netwerkleverancier. Dat wil zeggen dat wij onze netwerken leveren op basis van vrijwel alle grote partijen.

Deze netwerkonafhankelijkheid zorgt voor een win-win situatie voor onze klanten maar ook voor ons. De ASPIDER diensten worden namelijk geleverd over meerdere netwerken en maken daarbij gebruik maken van de nieuwste technologieën zonder te worden beperkt door de beschikbaarheid, mogelijkheden en onderhoudskosten van een eigen netwerk.

Advies en begeleiding

De aanschaf van ICT-netwerken vraagt om specialistische kennis van je team, kennis die veel organisaties vaak niet in huis hebben. Laat je daarom adviseren door de medewerkers van ASPIDER. Onze experts in techniek en projectmanagement beschikken bovendien over uitgebreide markt- en productkennis.