IP-VPN

Bedrijven met verschillende vestigingen in het land, ieder met zijn eigen systemen, applicaties en netwerken. Een situatie die lastig beheerbaar en waarschijnlijk ook niet  kostenefficiënt is. Het liefst wilt je één netwerk en één leverancier.

Met ASPIDER IP-VPN verbind je alle vestigingen en medewerkers op een flexibele en betrouwbare wijze. Verlaging van kosten door het creëren van één geïntegreerd netwerk, zonder hoge investeringen.

Een VoIP telefoon(centrale) aansluiten? Dat kan, het gebruik van een IP-VPN heeft dan zelfs voordelen omdat een deel van de diensten niet op iedere locatie worden gedefinieerd maar in het core netwerk. Dit maakt de situatie transparant en zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie.

Altijd één aanspreekpunt en volledig inzicht in het netwerk. Bovendien bepaalt de klant welke verkeersstromen voorrang krijgen. Er is extra capaciteit beschikbaar wanneer dat nodig is en daarnaast kun je probleemloos locaties toevoegen. ASPIDER zorgt ervoor dat het netwerk functioneert in een veilige en betrouwbare omgeving.

Profiteer van de voordelen met IP-VPN:  

IP-VPN varianten
ASPIDER biedt verschillende IP-VPN varianten, afgestemd op de toepassing en behoeften:


Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.