Backup in de cloud

De beste backup is een online backup.
De schade die veroorzaakt wordt door het niet hebben van een backup is niet te overzien. Afhankelijk van de vraag hoe digitaal de bedrijfsvoering is. Maar je kunt de schade beperken door backups te maken, zodat verloren informatie weer teruggehaald kan worden.

Een exacte kopie van kostbare bedrijfsgegevens die elke dag automatisch wordt gemaakt. Veilig en versleuteld opgeslagen buiten het bedrijf. In ons ultramodern data- center in Nederland, waar niemand anders bij kan, en die je met 1 druk op de knop weer kunt terugzetten.

Dat is Backup Online van ASPIDER.

Passende oplossing
Een backup van 1 PC of laptop, 1 of meerdere servers of een backup voor het hele kantoor. Alle belangrijke data kan worden meegenomen in de backup.

Het data center
De backup servers waarop de gegevens worden bewaard staan in ons eigen gedeelte binnen het data center. Hier hebben we meervoudige directe verbindingen met de Amsterdam Internet Exchange. Alles is hier gericht op veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid.

De backup software
De software biedt snel een volledig overzicht van de status van de backup. De software is zeer eenvoudig te installeren, te bedienen (ook in het Nederlands) en is geschikt voor alle besturingssystemen en alle databases.

Veiligheid
Omdat wij veel in eigen beheer hebben, kunnen we de hoogst mogelijk garanties voor veiligheid en kwaliteit bieden. Onze garanties staan vastgelegd in de heldere service level agreement.


meer weten?