DSL

Het gebruik van DSL op de werkplek is tegenwoordig niet meer weg te denken. Communicatie via e-mail, informatie verzameling en VoIP, allen maken gebruik van een DSL verbinding.

Onze DSL verbindingen maken gebruik van de beste netwerken en hardware in Nederland. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten en producten. Wij hebben verschillende soorten verbindingen en snelheden, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie.

Verschillende verkeerssoorten vereisen in de meeste gevallen verschillend behandeld te worden. Tijdkritische verkeer zoals, IP-PIN en VoIP, dienen zonder enig merkbare vertraging uitgevoerd te worden, zonder dat daar hinder in ondervonden worden van ander verkeer.

Aan ander internetverkeer, zoals e-mail, worden er meestal minder strenge eisen gesteld. ASPIDER DSL biedt de technische mogelijkheden om deze verkeerssoorten van elkaar te onderscheiden en om ze met verschillende prioriteiten af te handelen.

Omdat we verschillende DSL verbindingen aanbieden kunt u de kritische met de minder kritische verkeer strikt gescheiden houden zodat ze geen hinder aan elkaar ondervinden.